CARNITINA
CARNITINA SI DIETA CU PROTEINE

Cum ajuta carnitina la slabire?

Dupa pudra proteica, L-Carnitina este cel mai cunoscut supliment nutritiv. In mod normal corpul nostru produce suficienta carnitina dar practicantii de bodybuilding au si alte obiective, alt stil de viata si ar trebui sa pota beneficia de suplimentarea cu L-carnitina. Carnitina ajuta la convertirea grasimii in energie de aceea aceasta substanta a devenit foarte populara intre suplimentele nutritive sanatoase pentru slabire.

L-Carnitina este necesara pentru transportul acizilor grasi la mitocondrii, in timpul fragmentarii grasimilor pentru producerea de energie metabolica. Unde se gaseste in mod natural L-Carnitina? Carnea rosie si lactatele sunt cea mai buna sursa naturala de L-Carnitina, un procent mare fiind continut de carnea de miel, insa gasim L-Carnitina si in pui, peste, grau, unt de arahide, avocado, dovleac, broccoli, usturoi, secara, roscove etc. Oricand poti suplimenta L-Carnitina, fiind disponibile suplimente nutritive sub forma de L-Carnitina, acetyl L-Carnitina si propionyl-L-Carnitina. Beneficiile aduse de L-Carnitina sunt numeroase:

L-Carnitina previne stresul oxidativ care pe termen lung duce la probleme cardiovasculare, diabet si inflamatii cronice. CMicsoreaza timpul de recuperare dupa antrenamente intense in sala de bodybuilding. Imbunatateste performanta cerebrala si ajuta functiile cognitive. L-Carnitina este un protector al sistemului vascular. Inima este complet dependenta de carnitina. Doua treimi din energia de care are nevoie, vine din grasimile arse cu ajutorul carnitinei. Carnitina este un puternic antioxidant, creste performanta atletica. Lupta pentru pierdere grasimii abdominale viscerale. Cresterea consumului de carnitina va ajuta la arderea acestui tip de grasime. Optimizeaza sensibilitatea la insulina, accelerand metabolizarea zaharului in celule astfel incat glicemia sa fie stabila si previne aparitia diabetului.

Carnitina ajuta in procesul de slabire si de ardere a grasimilor. Este un aminoacid format din lysine si methionine. Asa cum spuneam si mai sus, exista mai multe forme de carnitina, de exemplu, acetyl L-Carnitina, L-Carnitna tartrat etc. Carnitina este un arzator foarte puternic de grasime care este responsabil de transportul grasimilor in celule pentru a fi folosite ca energie de catre corp. Prin cresterea nivelului carnitinei in muschi, optimizam procesul de ardere a tesutului adipos, intrucat corganismul devine mai eficient in a produce si a consuma energie. Prin cresterea nivelului de carnitina vei imbunatati performanta in bodybuilding, vei arde mai mult tesut adipos salvand glicogenul si vei creste raspunsul hormonului anabolic.

Carnitina, proteine, aminoacizi, oferte:

PROTEINE
AMINOACIZI
GAINERE
ARTICULATII
TESTOSTERON
SLABIRE
MULTIVITAMINE

Despre l-carnitina, proteine si aminoacozi:

slabire cu carnitina carnitina pentru slabire carnitina si aminoacizi carnitina si aminoacizi slabire slabire dieta proteica si l-carnitina slabire cu proteine si carnitina carnitina sau l-carnitina ce este carnitina definire musculara fat burner carnitina
SUPLIMENTE SLABIRE
L-CARNITINA IN DIETELE DE SLABIRE
AMINOACIZI PENTRU SLABIRE
®  Autor:  www.superset.ro - Magazin online suplimente nutritive fitness culturism -  www.proteinele.ro